Friday, February 14, 2014

Kegemukkan...



Assalammualaikum.. 

Tajuk gempak giler kan... HAHAHA.... tapi itulah hakikat.. itulah masalah yang sedang dihadapi... Walaupun ramai yang kata ala... tak de gemuknya... Macam biasa je. Tapi tuan badan lebih mengetahuikan... Hehehe..... 


Gambar hiasan jer ya.. 


Jadi tarikh 13.2.2014 bermulalah misi sihat saya.. Target saya 1.5kg untuk sebulan... Jom, kita start workout... No more delay-delay ya... HAHAHAHA.... 

Kenapa 13.2.2014, sebab tarikh ni, suami tercinta telah memaksa saya memulakan niat yang tiada tindakan ini. Di heretnya saya ke Taman Tasik Shah Alam dan berjoging la kami di sana. 
Bila dah start mulalah terasa gian... Itu saya, nak start punyalah susah. Once dah start OK jer... 
FAST ACTION FAST RESULT.... 

Nanti lepas sebulan saya update result yer... 
Mudah-mudahan usaha saya berjaya... Amin.. 

Salam sayang, 
Ija 



Wednesday, February 12, 2014

Syif Malam...

Bulan Februari ni, jadual tugas dah berbeza dari sebelum ini. Kalau dulu setiap hari ke pejabat (8-5), tapi sekarang tidak lagi. Hehehe. Suka sangat, 

Dah kerja syif macam dulu-dulu balik. Lebih mudah menguruskan masa dan keluarga. 
Mudah-mudahan impian yang hendak dicapai akan tercapai dengan jayanya. 

Gambar ni perhiasan semata-mata.. Tiada kena mengena dengan situasi sebenar.

Suasana dirumah, anak-anak bersama Mr.Mama.. memang terbaik. Sayang suamiku.
Landing depan TV... Letih sangat si Abang tu. Dah tido. Yang 2 lagi tu pula bertuah sungguh, makan atas tempat tidur.. Sabar jer la.. 

Thursday, December 12, 2013

Vitamin C Shaklee

Dah hampir 2 minggu consume Vitamin C 500mg Shaklee... Perubahan yang paling ketara bila terasa tapak kaki dah semakin halus.... Wah.. Dah kurang pecah-pecah tumit ni.. Seronok sangat... Tapi macam biasa bila ambil supplement memang tak konsisten... hehehehe... dalam seminggu ada jer hari yang terlupa. 

Tapi, masih berkesan. So, pada spesis macam saya yang selalu culas makan supplement... Jom cuba Vitamin C Shaklee. Harganya sangat berpatutan dan mampu milik. 

Apa... Nak tengok testimoni tumit.. Maaf yer. Itu aurat saya... Tak dapat tunaikan. Nanti kalau saya perasan part lain (eg. Muka) saya akan uploadkan. 

Tumit Pecah

Jika minat nak tahu lebih lanjut pasal Vitamin C 500mg Shaklee ni boleh contact 018-5755026 (Wassap @ SMS atau PM:  www.facebook.com/IjaRichWardrobe/messages  )  insya allah akan cuba membantu.